S savaşkan Normal Üye Katılım 21 Ara 2022 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 21 Ara 2022 #1 Herkese merhaba arkadaşlar uzun yıllardır Azerbaycanda yaşıyorum buraya ne ürün satabilirim ortak iş yapacak arkadaşlar arıyorum.
Herkese merhaba arkadaşlar uzun yıllardır Azerbaycanda yaşıyorum buraya ne ürün satabilirim ortak iş yapacak arkadaşlar arıyorum.
C chanakcan Bronz Üye Katılım 13 Nis 2022 Mesajlar 26 Tepkime puanı 9 10 Ocak 2023 #2 savaşkan' Alıntı: Herkese merhaba arkadaşlar uzun yıllardır Azerbaycanda yaşıyorum buraya ne ürün satabilirim ortak iş yapacak arkadaşlar arıyorum. Genişletmek için tıkla ... Kuruyemiş, baharat, kuru meyve fiyatları ve arz talep durumu hakkında bilgi alabilir miyim?
savaşkan' Alıntı: Herkese merhaba arkadaşlar uzun yıllardır Azerbaycanda yaşıyorum buraya ne ürün satabilirim ortak iş yapacak arkadaşlar arıyorum. Genişletmek için tıkla ... Kuruyemiş, baharat, kuru meyve fiyatları ve arz talep durumu hakkında bilgi alabilir miyim?
P proff333 Bronz Üye Katılım 15 Nis 2022 Mesajlar 5 Tepkime puanı 2 12 Ocak 2023 #3 çelik kapı ic oda kapısı hazır mutfak hazır hilton bu ürünler le ilgilenirsen yardımcı olurum
A aykut0648 Bronz Üye Katılım 10 Şub 2022 Mesajlar 7 Tepkime puanı 2 13 Ocak 2023 #4 Bioklimatik Pergola Sürgülü Cam Tavan üreticisiyiz. Talep varsa iletişime geçebilirsiniz.