A Algorist Normal Üye Katılım 1 Eyl 2023 Mesajlar 1 Tepkime puanı 1 1 Eyl 2023 #1 Merhaba ben ithal eşarp şal satmak istiyorum Yardımcı olacaklardan bilgi istiyorum
Y yoruk Normal Üye Katılım 13 Tem 2023 Mesajlar 3 Tepkime puanı 1 1 Eyl 2023 #2 Ürünler güzelse stokta sorun yoksa fiyatlarıda makul tutarsanız trendyol üyeliği ve instagram sayfasından güzel satışlar yapabilirsiniz.Yardıma ihtiyacınız olan şeyleri sıralarsanız yönlendirebilirim.
Ürünler güzelse stokta sorun yoksa fiyatlarıda makul tutarsanız trendyol üyeliği ve instagram sayfasından güzel satışlar yapabilirsiniz.Yardıma ihtiyacınız olan şeyleri sıralarsanız yönlendirebilirim.
KAFKASLI Normal Üye Katılım 9 Şub 2022 Mesajlar 9 Tepkime puanı 4 1 Eyl 2023 #3 Burada satış kategorisinde paylaşın ürünleri isterseniz hem bizde görelim hem alacak olan arkadaşlarda inceleme şansı bulurlar.
Burada satış kategorisinde paylaşın ürünleri isterseniz hem bizde görelim hem alacak olan arkadaşlarda inceleme şansı bulurlar.
A aykut0648 Normal Üye Katılım 10 Şub 2022 Mesajlar 9 Tepkime puanı 3 9 Eyl 2023 #4 Elinizce mevcut ürünler varmıdır?